Helios

News

1jul

Új, környezet-és egészségbarát radiátor bevonat

A Helios-ban új, vizes alapú terméket fejlesztettünk ki – ...
Többet

19apr

ÚJ, még jobb BORI lakk lazúr UV PROTECTION

Az eladópolcokra felújított, módosított HELIOS BORI m& ...
Többet

5jun

Új HIP termék – SPEKTRA HIP HOP

Az üzletpolcokra új, korszerű és minőségi falfestéket h ...
Többet

News archive

Újdonságok és változások 2014-ben

Az idei évbennéhány változást és javítástállítottunk összeÖnöknek a már ismert és bevált festékek terén. Azért döntöttünk ezek továbbfejlesztése mellett, hogymég közelebb hozzuk Önökhöz szükségleteik ésigényeik kielégése miatt. A beltéri falfestékek alaptermékeit látszatra is felújítottuk, így most tetszetősebbbekés vonzóbbak, világosan kihangsúlyozott előnyökkel és tulajdonságokkal.


HELIOS SPEKTRA beltéri falfesték >

HELIOS SPEKTRA Classic

Az új HELIOS SPEKTRA Classic felváltja az eddigiHELIOS SPEKTRA beltéri falfestéket.

Az új külső mellett új, javított receptúrával rendelkezik, - olyannal, amilyent szeretne! Növeltük nedves és száraz fedését, kihangsúlyoztuk a fehérséget, a festék felhordása a nagyobbhígítási lehetőséggel (15 %-ig) még egyszerűbb.

Tulajdonságok:

 • Nagyfokú páraáteresztő, Guinness rekorder

 • Kitűnően fed és egyszerű a felhordása

 • Száraz törléssel szemben ellenálló

 • Alkalmas a falfelületek gyakori felújítására

 • Színezés(Monicolor F és G, Terra a T 200-as árnyalatig

 • Egészség-és környezetbarát


HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy

A HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy most új változatban kapható.

A festéket, mely különböző versenyeken a legmagasabb díjat kapta (Az év terméke 2013-ban, Újítási Arany elismerés) vizuálisan felfrissítettük, az innovatív és díjazott tartalmat pedig megőriztük.

Tulajdonságok:

 • Hosszú ideig tartó, gyengéd jázmin illat

 • Rendkívül jól fed már 1 rétegben is

 • Meleg fehér árnyalatú

 • Nagyfokú páraáteresztő 

 • Egészség -és környezetbarát
   HELIOS SPEKTRA 2000
>

HELIOS SPEKTRA Extra

Az újHELIOS SPEKTRA Extra felváltotta aaz eddigi HELIOS SPEKTRA 2000-t.

Új külsőt kapott, tovább bővítettük a színezést, több min 1000 különböző árnyalatban. A javított receptúrával most a nedves törléssel szemben is ellenálló. Megőriztük az összes többi tulajdonságot, mely e festéket felismerhetővé, jobbá és még keresettebbé tette.

Tulajdonságok:

 • Rendkívül jól fed, matt külsejű

 • Szép, sima színesfilm 

 • Nedves törléssel szemben ellenálló 

 • Felhordása egyszerű 

 • Nagyfokú páraáteresztő 

 • Egészség - és környezetbarát

 

Új HELIOS BORI impregnáló
 

Összes új termékünkkel állandóan követjük a legszigorúbbeurópai törvényeket és előírásokat. Az Európa által előírt lazúr impregnálók hatékonyságának újabb tesztelésével a receptúrát tovább javítottuk, úgy a víies, mint az oldószer alapú impregnálóét és emiatt új elnevezéssel láttuk el őket. Teszteléskor mindkét impregnáló megállta helyét és jóvá lett hagyva, mivel teljes egészében elegettesz rendeltetésének: a felület minőségi impregnálása, tartós védelem az elkéküléssel, penésszel, fagombásodással és rovarokkal szemben.
 

HELIOS BORI impregnáló > HELIOS BORI impregnáló »A«

HELIOS BORI biocid vékonyrétegű lazúr > HELIOS BORI biocid impregnáló

 

Új festékekkel Teremtsünk saját világot

Az elmúlt évek széles körben használt termékei közül a továbbiakat emelnénk ki:

HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy

 

HELIOS SPEKTRA Magnetic

 

HELIOS TESSAROL Direct

HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy

 

HELIOS SPEKTRA Magnetic

 

HELIOS TESSAROL Direct

HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy beltéri falfesték, amelyet a fogyasztók az ÉV TERMÉKÉNEK választottak meg.

 

HELIOS SPEKTRA Magnetic mágneses hatású beltéri alapozó falfesték, mely lehetővé teszi a mágnesek közvetlen tapadását a falfelületre.

 

Alapozó és bevonat az egyben – HELIOS TESSAROL Direct, mely közvetlenül a rozsdára hordható fel.


erre az évre három újdonságot készítettünk, melyeket arra használhatunk, hogy Teremtsünk saját világot.
 
 

HELIOS SPEKTRA beltéri gitt TERMO

HELIOS SPEKTRA TERMO

Vizes alapú alapozóbevonat üreges üveggolyók alapján gyártott, melyek a felvett hőt magukba szívják, visszatartják és visszavetik a helyiségbe. Ily módon télen csökken a falakon kereszül és a helyiségből való hőkiáramlás, nyáron pedig gátolja a kivülről érkező hőbeáramást a helyiségbe. Ennek következtében csökken a fűtésre és hűtésre használt energiafelhasználás. Sikeresen megoldja a hőhidak problémáját. Mivel a falak kevésbé hűlnek le, nincs pára- és penészképződés, ezáltal biztosítottak az egészségesebb lakhatási feltételek. Beépítése nagyon egyszerű. Felhasználható mindenfajta ásványi és már lefestett felületre, kitűnően tapad és kevésbé terheli a falfelületet, melyre felhordjuk. Az általa létrehozott energiatakarékosság és kedvező lakhatási feltételek miatt használatát lakásokban és üzleti helyiségekben, közintézményekben pl. iskolákban, óvodákban, kórházakban, bevásárlóközpontokban, termekben, stb. javasoljuk.

Tulajdonságok:

 • Alkalmas a hőhidak kiküszöbölésére
 • Csökkenti a pára- és penészképződést
 • Csökkenti a helyiségek fűtési/hűtési költségeit
 • Kellemes lakhatási feltételeket biztosít
 • Nem tartalmaz szerves illóanyagot
 • Beltéri falfelületek védelméreHELIOS SPEKTRA homlokzatfesték UniversalHELIOS SPEKTRA Universal

Homlokzatok valamint más külső ásványi falfelületek védelmére és díszítésére. Alkalmas hungarocell és az ásványi gyapot alapú hőszigetelőrendszerek felújítására, mindenfajta ásványi és diszperziós vakolat, rostcement- és betonlapok, beton festésére és a régi diszperziós bevonatok átfedésére.

Tulajdonságok:

 • Hőszigetelőrendszerek és más homlokzati felületek (EPS és MW) felújítására
 • Armírozási képesség és mikrorepedések áthidalása
 • A színesfilm biocid védelme
 • Színtartósság (szervetlen pigmentek)
 • Kopással szembeni ellenállás (kvarc töltelék)
 • Nagyfokú vízlepergetés
 • Páraáteresztés
 • Az időjárás hatásaival és az ipari közeggel szemben ellenállóHELIOS SPEKTRA DOMFLOK lakk mattHELIOS SPEKTRA DOMFLOK mat

Színtelen fedőbevonat erősen terhelt, diszperziós festékkel lefestett falfelületek védelmére előszobákban, folyosókon, előterekben, lépcsőházakban (óvodák, iskolák, kórházak) és más helyiségekben. A könnyebb karbantartás érdekében sötétebb árnyalatok védelmére is felhasználható. Fedőbevonat, melybe HELIOS SPEKTRA DOMFLOK lapocskákat keverhetünk a HELIOS SPEKTRA DOMFLOK többszínű dekoratív rendszerben. Alkalmas kitűnő minőségű diszperziós bevonatok átfestésére.

Tulajdonságok:

 • Sötét színárnyalatoknak a minőségi védelme
 • A bevonat matt külsejű
 • Áttetsző film
 • Nagyfokú lemoshatóság
 • Egyszerű tisztítás abrazívmentes tiszítószerekkel

A HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy az Év terméke

HELIOS SPEKTRA Fresh&EasySzerdán, Január 30-án a Hotel Plaza-ban került sor a zárórendezvényre, melyen a szervezők 16 országnak ítélték oda az Év terméke elismerést. A szervezet jelenleg 28 országban fejti ki tevékenységét és az innovációs termékek kiválasztása terén a világ legnagyobb versenyeként tartják számon. Különböző országok Év termékei címen az alábbi márkaneveket is nyilvántartják: Coca-Cola, Gillette, Nivea stb.

Miért a Év terméke?
A szlovén piacon évente mintegy 5.000 új termék kerül piacra. A megrögzött versengés, a megfontolt fogyasztók és a kereskedők szilárd állásfoglalása miatt az első évben csupán a termékek 20 %-a marad meg a polcokon. Az újdonságok áradatában talált magának megkülönböztető helyet az Év terméke pecsétje. A győztes termékeknek kizárólag a fogyasztók részéről ítélik oda, ami többbletértéket jelent és ösztönzi a vásárlást.


HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy
A HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy beltéri falfesték innovatív újdonságot jelent a festékek és lakkok szegmentumában. Mikroinkapszulás illatosítót tartalmaz, mely hosszabb ideig szabadul fel a helyiségben és friss jázmin illattal gazdagítja. A beépített illat sajátos képlete lehetővé teszi a festéknek, hogy a friss illatot egyenletesen és hosszabb időszakon keresztül bocsássa ki. Fő sajátossága mellett az is jellemzi, hogy már egy rétegű felhordással is kitűnően fed. A festék egészség-és környezetbarát, nagyfokú páraáteresztés és egyszerű felhordás jellemzi, így az eredménnyel a festéskez kevésbé értő fogyasztók is elégedettek lesznek. 10 liter Fresh&Easy festékkel akár 100 m2 felületet is lefesthetünk.

FESTÉS OTTHON

Festékek az otthonában lévő öszes felülethez. Megfelelő megoldásokat és termékeket kínálunk Önnek otthona védelmével és felújításával kapcsolatban. Ebben az alkalamzási részben vannak összegyűjtve az alapvető segédeszközök, szaktanácsok és gyakorlati utasítások.

Colour design studio


A Colour Design Studio alkalmazása egyedüli újdonságot kínál Önnek – saját képének megmunkálását és festését. Alkothat számos más, már elkészített képen is. Az új Colour Design Studio az elképzelést láthatóvá változtatja.

A SZÍNEK HATÁSA A HELYISÉGRE


A színeknek nagyon fontos szerepük van a lakás vagy a ház berendezésekor, hiszen az első benyomást keltik a helyiségről, amelybe belépünk. A helyes színek kiválasztása rendkívül fontos, ha munka, játék, pihenés…… közben jól akarjuk magunkat érezni.


     

 

 

 

btn4
btn5
btn6